Imke Brommer
Baanwielrenster

Op de tandem

16-05-2018 

Misschien heb je het de laatste tijd al voorbij zien komen op social media.. Ik ben sinds 2 maanden pilote op de tandem. Wat houdt dit in? Ik zit voorop de tandem, Larissa Klaassen zit achterop de tandem. Het doel met deze samenstelling is om goud te halen op de Paralympische Spelen in Tokyo 2020 op de kilometer (op de wielerbaan).

Vanaf juli ga ik in Apeldoorn wonen en vanaf September stroom ik volledig in bij het CTO programma van Eelke van der Wal. 

1,5e week geleden heb ik mijn 1e wedstrijd gereden samen met Larissa. Dit was een Worldcup in Oostende. Een wedstrijd waar ik nog geen ervaringen mee had, een wegrit (80km) en een tijdrit (27km). Ondanks ik helemaal naar de gedver ging erg tevreden over hoe deze 1e keer gegaan is. 

Het volgende wat er op het programma zal staan is het NK Tijdrijden op de tandem. 

Daarna zal de Worldcup in Emmen met weer een tijdrit en een wegrit plaatsvinden. Dit is van 6 t/m 8 juli.


Mallorca in zicht!

05-03-2018 

Jahoor! Ze laat eindelijk weer eens wat van zich horen...

Desondanks dat het even geduurd heeft, heb ik leuk nieuws! Ik vertrek komende woensdag naar Mallorca. Hier stap ik elke dag 2 weken lang op de fiets om uren te maken met het Nationale Talenten Team van het baanwielrennen. woensdag 21 maart kom ik weer terug.  

Ontzettend veel zin in zoals je begrijpt. Zon, 18-20 graden, heerlijk! Ik ga heel hard trainen maar ook ontzettend veel genieten en plezier hebben.

Jullie horen vlug weer van me!Hier kunt u content plaatsen.